Seniorencursus ‘Samen bellen met beeld op je smartphone’ op herhaling

© ING Image

Valkenburg -

Heuvellandbibliotheken zet in samenwerking met gemeenten Eijsden-Margraten, Valkenburg, Vaals en enkele buurthuizen speciaal voor senioren de cursus Samen bellen met beeld op je smartphone op touw.

Redactie

„De afgelopen jaren is gebleken dat er veel animo is voor de cursus. Daarom wordt deze ook in 2023 weer georganiseerd. Het programma bestaat uit twee workshops van twee uur, waaraan per keer maximaal zes deelnemers kunnen meedoen”, laat de bieb weten.

Lees ook: Timo (19) uit Elsloo is al vijf jaar vrijwilliger, heeft een stichting én onderneming: ‘Een opa die zijn kleindochter nog wat kan leren, daar doe ik het voor’

Deelnemers maken gebruik van hun eigen smartphone. De lessen vinden plaats op woensdagen 18 en 25 januari in Vaals, donderdagen 16 en 23 februari in Eijsden en 15 en 22 maart in Berg en Terblijt. Geïnteresseerden kunnen zich echter nu al inschrijven. De kosten bedragen vijf euro.

Aanmelden kan bij de balie van één van voornoemde bibliotheken of telefonisch. Zie heuvellandbibliotheken.nl voor contactgegevens van de filialen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal