Alzheimercafé Leudal in zorgcentrum Beek en Bos

© ING Image

Heythuysen -

‘Zo lang mogelijk thuis blijven wonen’ is het thema van het Alzheimercafé Leudal, dat op dinsdag 13 december plaatsvindt in zorgcentrum Beek en Bos in Heythuysen.

Redactie

Op welke manier kun je met dementie zo lang mogelijk je activiteiten blijven doen en veilig in je eigen huis blijven wonen? Een ergotherapeut geeft tijdens de bijeenkomst uitleg en tips.

Belangstellenden zijn op 13 december welkom in zorgcentrum Beek en Bos, L’Unionlaan 1 in Heythuysen. De toegang is gratis. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur.

Wie zich in wil zetten voor het Alzheimercafé Leudal, bijvoorbeeld als gastvrouw- of heer, kan zich aanmelden als vrijwilliger.

Meer info en aanmelding voor het maandelijkse persbericht via alzheimercafeleudal@gmail.com. Zie ook de Facebookpagina Alzheimercafe Leudal.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal