Koninklijk Sint Caeciliakoor Heer en muziekvrienden geven kerstconcert in Aen de Wan

© Caeciliakoor Heer

Maastricht -

Koninklijk Sint Caeciliakoor Heer, zangkoor Sterremix en het koperensemble van harmonie Heer Vooruit geven zaterdag 10 december vanaf 20.00 uur een kerstconcert in ontmoetingscentrum Aen de Wan in Maastricht.

Redactie

Het optreden kan op steun rekenen van projectzangers die zich na een oproep – eerder dit jaar – bij de initiatiefnemers meldden. „Samen met de vaste koorleden hebben zij wekenlang gerepeteerd om te zorgen voor een spetterende uitvoering, waar veel bekende kerstsongs voorbij zullen komen. De nadruk ligt op gezelligheid en verbinding door samen muziek te maken en luisteren”, laat de organisatie weten.

Lees ook: Schrikbarende cijfers; steeds minder zingende mannen in Limburg: ‘Als we niets doen, gaat het helemaal mis’

Na afloop van het ongeveer anderhalf uur durende concert trakteert het Sint Caeciliakoor op koffie en kerstbrood. De entree is gratis, maar een vrije gave wordt op prijs gesteld.

Adres: Einsteinstraat 32 in Maastricht.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal