Boekpresentatie ‘De Huls, ‘Va doe bis noe’ op woensdag 14 december in de Klimboom

© Heemkundevereniging De Bongard

Simpelveld -

Auteur Al Kerckhoffs komt met een nieuw boek: ‘De Huls, Va doe bis noe’.

redactie

De presentatie vindt op woensdag 14 december plaats in Cultuurcentrum De Klimboom in Simpelveld. De schrijver vertelt de aanwezigen over de speurtocht naar de verhalen, herinneringen en anekdotes die in zijn boek zijn opgenomen.

In De Huls, Va doe bis noe, dat tot stand kwam in samenwerking met Heemkundevereniging De Bongard beschrijft Kerckhoffs de geschiedenis van de Huls van de Romeinse tijd tot en met de 21ste eeuw, waarbij de nadruk op de recente geschiedenis ligt. Rode draad vormen de persoonlijke herinneringen van de schrijver en (oud-)Hulzenaren.

Aansluitend aan de presentatie kunnen mensen die het boek hebben besteld, dit tegen betaling van 30 euro aanschaffen. De bundel is vanaf 15 december verkrijgbaar bij de volgende adressen: Baan 52 in Bocholtz of Dr. Schweitzerstraat 4 in Simpelveld. Toegang is gratis.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal