A Capella houdt jaarlijkse kerst/winterconcert in Swalmen

© A Capella

Swalmen
Silke van Deelen

In het jubileumjaar van A Cappella, dat veertig jaar bestaat, vindt ook weer het jaarlijkse kerst/winterconcert plaats en wel op zondag 11 december in gemeenschapshuis De Robijn.

Diverse gastkoren en een kapel muzikanten geven acte de présence deze middag. Als eerste treedt op Zangvereniging Orpheus uit Nuth onder leiding van dirigent Maurice Wiche, oud-dirigent van A Cappella. Annemie Sluijsmans-Meens is de pianiste. Daarna is het Mannenkoor De Zank uit Beegden aan de beurt onder leiding van dirigent Paul Smeets met aan de piano Agnes van Dijk-Lengyel. Diverse liederen worden muzikaal extra omlijst met dwarsfluitbegeleiding door Evi Peeters.

Na de pauze voert het Roermondse blaasorkest de Roer Maas Muzikanten onder leiding van Jan Hartingsveld diverse kerstgerelateerde werken uit. Tot slot zingt A Cappella zelf onder leiding van Pieter Bongaarts en aan de piano Agnes van Dijk-Lengyel met als afsluiter het jubileumlied: Al veertig jaar!

Het concert start om 14.00 uur in de Robijn aan de Molenweg te Swalmen. De toegang is gratis.

Het volledige programmaboekje staat op de website www.acappellaswalmen.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal