Walburgia benoemt Mark Brentjens tot erelid

© RKVV Walburgia

Ohé en Laak
Silke van Deelen

Tijdens de jaarvergadering van het seizoen 2021-2022 van RKVV Walburgia is Mark Brentjens benoemd tot erelid. Daarnaast zijn drie jubilarissen gehuldigd.

Mark Brentjens is bijna drie decennia bestuurslid van Walburgia geweest, waarvan een groot gedeelte als voorzitter. In deze periode zijn diverse kampioenschappen behaald door het eerste elftal. In het seizoen 2007-2008 werden het eerste en tweede elftal en de A-jeugd gezamenlijk kampioen. Maar ook de promotie via het kampioenschap in de 5e klasse naar de 4e klasse in 2010 mag niet ontbreken in het rijtje mooie momenten. Daarnaast werd nog het 50-jarig bestaan gevierd en een nieuwe kantine gerealiseerd. Mark Brentjens geeft het stokje nu over aan Bas Busschops.

Ook waren er felicitaties voor Jack Roufs, vijftig jaar lid van de vereniging en Joep Maessen en Jeroen Cuijpers die allebeide 12,5 jaar lid zijn van RKVV Walburgia.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal