Bestuurder gaat met bijrijder op de vuist nadat auto in Roermond van de weg raakt: man opgepakt

© Orange Media

Roermond -

De politie heeft zondagochtend in Roermond en man opgepakt nadat deze met zijn auto van de weg was geraakt en in de berm was terechtgekomen. De man ging na het ongeval op de vuist met zijn bijrijder.

Redactie

Het ging even voor negen uur mis op de Onderste Schraagweg. De politie vermoedt dat de twee inzittenden al tijdens het rijden ruzie met elkaar kregen. De bestuurder heeft daarbij de macht over het stuur verloren.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen reageerden de twee inzittenden uiterst agressief. Ondanks veel verzet is de bijrijder onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De bestuurder weigerde uit de auto te komen en sloeg alle hulp agressief af. Zodra de hulpdiensten vertrokken waren, gingen de twee inzittenden met elkaar op de vuist. De bestuurder is daarna opgepakt door de politie. Het is nog niet onduidelijk of de bijrijder hetzelfde lot wacht.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal