Kerstevenement Keersjmès in Meersje zet stichting Ruggesteun in spotlights

Foto ter illustratie. © ING Image

Meerssen -

Bibliotheek Meerssen, lokale omroep Meer Vandaag en ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen houden zaterdag 17 december kerstevenement ‘Keersjmès in Meersje’.

Redactie

Het centrum wordt van 10.30 tot 17.30 uur „omgetoverd tot een nostalgisch kerstdorpje”, beloven de initiatiefnemers. Er zijn onder meer een kleine kerstmarkt, optredens door koren en artiesten en voorstellingen voor kinderen.

Lees ook: Ruggesteun Meerssen opent een winkel met gedoneerde spullen: ‘Met de opbrengst kopen we eten voor arme gezinnen’

Ruggesteun

De dag wordt daarnaast aangegrepen om middels een inzameling aandacht te vragen voor het werk van stichting Ruggesteun. Dat moet gebeuren door zoveel mogelijk houdbare levensmiddelen te verzamelen voor inwoners van de gemeente Meersen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Zie voor meer info en het volledige programma shoppingmeerssen.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal