Gratis schemerexcursie IVN Maastricht

© IVN Maastricht

Maastricht
Redactie

Natuurliefhebbers kunnen zaterdag 17 december vanaf 16.00 uur gratis met IVN Maastricht op pad voor een winterse schemerexcursie.

„De winter staat voor de deur: een rusttijd voor veel dieren, planten en bomen, maar niet voor alle. Veel vogels zijn vertrokken naar het zuiden en er zijn wintergasten voor teruggekomen. We zien hoe de nacht valt en merken op hoe nachtdieren zich laten horen. Ervaar hoe stil het wordt en we in plaats van onze ogen andere zintuigen meer gaan gebruiken”, schrijft IVN.

De excursie vertrekt bij Natuurtuinen Jekerdal, Drabbelstraat 7 in Maastricht en duurt tot ongeveer 18.30 uur. Deelnemers (maximaal twintig, red.) wordt verzocht een reflecterend vestje mee te nemen. Aanmelden kan tot 13 december door een mail te sturen naar vanessahilwig@gmail.com.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal