Sprankelend eerste event van Netwerk043 smaakt naar meer

Netwerk043, een initiatief van Business Link Builders, SNS de Ruimte en het Inspiratiehuis voor Ondernemers, is op 1 december afgetrapt door wethouder Hubert Mackus en keynote spreker Charles Ruffolo ‘The NetworKing’ als start van een reeks netwerk events.

Aangeboden door Netwerk043

Wat de Business Link Builders, SNS de Ruimte en het Inspiratiehuis voor Ondernemers bindt is het ondernemerschap en wat daarbij komt kijken. Ieder afzonderlijk organiseren de partijen mooie events met hun eigen netwerk. Nu bundelen zij hun krachten én hun netwerk en gaan zij drie keer per jaar inspirerende events organiseren. Centraal bij deze events staat zichtbaarheid, effectieve verbinding en rendement voor de deelnemers. Deze factoren zijn door middel van een enquête vooraf getoetst bij de achterban. Daarnaast gaven de respondenten aan dat er een grote behoefte is om nieuwe mensen te leren kennen.

De enthousiaste en deskundige gastspreker Charles Ruffolo gaf direct invulling aan deze behoeftes. Hij inspireerde de aanwezigen om effectief te netwerken en zo onderling verbindingen aan te gaan succesvoller te worden in hun ondernemerschap. “Netwerken is wat de ander wil en nodig heeft. Netwerken is niet wat jij wil en nodig hebt.”

Tijdens het netwerken zijn er altijd aanknopingspunten te vinden om een gesprek te starten en op gang te brengen. Vervolgens ga je op zoek naar een gemeenschappelijk belang of probeer je invulling te geven aan een behoefte van een ander.

Samenwerken brengt je op nieuwe en betekenisvollere ideeën. Een goed gesprek met oprechte nieuwsgierigheid naar de ander is een goed uitgangspunt. Juist nu hebben we elkaar nodig om innovatieve en creatieve oplossingen voor de huidige uitdagingen te bedenken. We kijken uit naar het volgende event dat in het voorjaar 2023 zal plaatsvinden.

Wilt u ook aanwezig zijn bij het volgende event? Stuur dan een mailtje naar info@businesslinkbuilders.nl.