Sportschool wordt sportschool, zesde restaurant voor Danny Deng

Danny Deng breidt zijn restaurantketen DADAWAN verder uit, een verrassende koper voor het pand van een voormalige sportschool in Heerlen én een nieuwe vestiging van Limestone Books in Maastricht: dit zijn de vastgoedtransacties van afgelopen week.

Redactie Ondernemen in Limburg

Zesde vestiging van Aziatisch DadawanOndernemer Danny Deng heeft zijn zesde restaurant in Nederland en tweede vestiging in Maastricht geopend. Aan de Kesselskade is het nieuwe concept Little DADAWAN van start gegaan. De vestiging omvat uiteraard nog steeds de ijzersterke waarde waarvoor DADAWAN staat: fast-casual genieten van hoogwaardige asian fusion gerechten voor een goede prijs. De nieuwe locatie is echter kleiner qua vierkante meters met een intiemere setting, wat het perfect maakt voor kleine gezelschappen

Danny Deng: ,,Met deze vestiging in Maastricht, genaamd ‘Little DADAWAN’, geven we eigenlijk een nieuwe draai aan ons bestaande concept. De kleinschalige en innovatieve factor in combinatie met onze constante kwaliteit maakt dat we de formule nog sneller kunnen uitrollen in andere Nederlandse steden. Dat we hiermee starten in onze ‘thuishaven’ Maastricht, voelt natuurlijk heel speciaal.’’

Voormalige sportschool Heerlen wordt….sportschoolDe voormalige sportschool aan de Pater Beatusstraat 3 in Heerlen is verkocht. In het pand was tot voor kort de bekende fitness-keten Basic Fit gevestigd. De nieuwe eigenaar is voornemens, drie nieuwe concepten in fitness en wellness in het pand te gaan huisvesten.

Limestone Books opent winkel in MaastrichtStichting Limestone heft een pand gehuurd aan de Grote Gracht in Maastricht waar een nieuwe boekenwinkel wordt geopend. De boekenwinkel is voornamelijk gericht op niet-Westerse / Aziatische publicaties. Tevens krijgen kunstenaars de mogelijkheid om hun werken te tonen op deze locatie. Boek & Offermans verzorgde de verhuurtransactie. De onlangs gerenoveerde winkelruimte heeft een oppervlakte van 60 vierkante meter.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal