Finale Comedy Festival Zuid-Limburg op donderdag 8 december in Cultuurhuis Heerlen

Els Degryse is een van de finalisten. © Facebookpagina Els Degryse

Heerlen
redactie

Na vier voorrondes in Landgraaf, Geleen, Sittard en Heerlen vindt in Cultuurhuis Heerlen op donderdag 8 december de finale van Comedy Festival Zuid-Limburg plaats.

De finalisten zijn Arian Compen, Els Degryse, Stamatios Doulis, Bruno Bittoun, Frank Schafer, Dennis den Uijl, Rida Abouhayan, Tim Loobuyck en Berend Koen Brouwer.

Lees ook:Comedyfestival in Limburg als opstapje naar het grotere werk: ‘Deelnemers krijgen de kans om extra vlieguren te maken’

De winnaar krijgt naast een geldprijs, de kans een avondvullend programma te maken in één van de vier theaters. Ook is er een publieksprijs.

Kaarten kosten 8,50 euro en kunnen via Ticketlink worden besteld. Het reserveren van een ticket kan ook via info@cultuurhuisheerlen.nl of telefonisch via tel. 045-5612121 (ma-vr 10.00-17.00 uur). Daar komen dan wel 1,25 euro administratiekosten bij

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal