Traditionele gratis winterconcerten in Schunck Glaspaleis op zaterdag 17 en zondag 18 december

© Schunck

Heerlen -

Tijdens het openingsweekend van Wintertijd Heerlen op zaterdag 17 en zondag 18 december, kunnen bezoekers in het Glaspaleis genieten van gratis toegankelijke winterconcerten.

redactie

Aan beide dagen wordt door zo’n vijfhonderd muzikanten van tientallen Heerlense muziekverenigingen, koren en ensembles medewerking verleend.

De aftrap is zaterdag om 11.30 uur met achtereenvolgens rockkoor Forever Young Parkstad, Gemengd Koor Parkstad, Koninklijk Heerlens Mannenkoor St. Pancratius, The Young Voices, popkoor Thirdwing en Mannenkoor Polyhymnia.

Zondag 18 december opent de Heerlense Oratorium Vereniging de dag met een optreden. Na een kort intermezzo voor de allerkleinsten die gaan Kloemele* met Kerst, wordt de dag muzikaal vervolgd door onder andere Sing4Joy en Vocalgroup Magan. Popkoor Incomplete, het popkoor van Schunck Muziek en Dans, sluit de dag af met een repertoire van kerstliedjes.

Kijk voor het complete programma op www.schunck.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal