Bestuurder verliest controle over auto en rijdt tegen gevel woning Kerkrade

Bestuurder verliest controle over auto en rijdt tegen gevel woning Kerkrade. © Track’88

Kerkrade -

Een auto is dinsdagmiddag tegen een gevel van een woning gereden aan de Frans Halsstraat in Kerkrade.

Redactie

Er vielen, buiten de bestuurder, geen gewonden. De bestuurder raakte van de weg en is via de oprit van de naastgelegen woning tegen de gevel aan gereden.

Gestut

De ruimte waar de auto naar binnen is gereden is een babykamer. Deze kamer was op het moment van het ongeval leeg. De brandweer heeft het huis op de plek waar de auto tegenaan reed gestut. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat het huis inmiddels deels is vrijgegeven en dat de bungalow met uitzondering van het beschadigde deel bewoonbaar is.

De bestuurder van een donkergrijze Mitsubishi reed over de Frans Halsstraat richting de Haanraderweg. De straat loopt hier in een flauwe bocht naar rechts naar beneden. Wat de oorzaak is dat de auto van de weg raakte, is nog niet bekend. De bestuurder van de auto is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal