Schrijfster Helena Berner Schwanen signeert in Wittem en Kerkrade

Schrijfster Helena Berner Schwanen. © Helena Berner Schwanen

Wittem/Kerkrade -

Schrijfster Helena Berner Schwanen, die onlangs de roman ‘De Groene Deur’ uitgebracht, welke zich afspeelt in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, houdt deze maand signeersessies in Wittem en Kerkrade.

Redactie

Mensen die haar willen ontmoeten, kunnen zaterdag 17 december van 12.00 tot 16.00 uur terecht in de kloosterboekwinkel in Wittem. Een dag later (zondag 18 december) is de schrijfster tussen 12.00 en 16.00 uur te gast bij boekhandel Deurenberg in Kerkrade.

De Groene Deur

„Lily is geboren en opgegroeid in Zwitserland. Van jongs af aan bezoekt ze haar grootouders in een dorpje in het mooie Zuid-Limburgse heuvelland. Tijdens deze vakantiedagen beleeft ze wonderbaarlijke avonturen in een oud vakwerkhuis met een magische groene deur. Door de jaren heen maakt ze het ouder worden van haar opa en oma mee. Dan wordt haar opa ziek en Lily neemt een besluit dat haar leven verandert”, licht uitgever Boekscout een tipje van de sluier op.

Het boek kost 22,99 euro en telt 256 pagina’s. ISBN: 9789464681222.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal