De beste Albert Heijn van Nederland ligt in Heythuysen

Blije gezichten bij het personeel van het winnende filiaal in Heythuysen. © Flitzer! Fotografeert

Heythuysen -

Albert Heijn Heerschap in Heythuysen is door Albert Heijn uitgeroepen tot ‘Beste Albert Heijn supermarkt van Nederland’. De winkel van Stan Heerschap laat liefst 1100 winkels achter zich.

Redactie

Het goede nieuws werd afgelopen vrijdag gebracht door Sonja Boelhouwer (directeur Winkels & Franchise Albert Heijn) en Jasmijn Veer (Winkel Support Albert Heijn en tevens jurylid).

Jaarlijks organiseert Albert Heijn een landelijke winkelwedstrijd. Er zijn voorrondes waarin objectief resultaten gemeten worden. Vervolgens juryrondes, waarbij een jury de winkels beoordeelt op tal van punten zoals kwaliteit van alle afdelingen, netheid en hygiëne, klantvriendelijkheid en het gemak voor de klant.

De juryleden waren het eens dat de winkel in Heythuysen er op alle bezoekmomenten perfect uit zag. Ook werden medewerkers geprezen om hun manier van omgaan met de klanten en de lokale betrokkenheid met ‘Heerschap Verbindt!’.

Stan Heerschap is ongelooflijk trots op het team in Heythuysen: „We zijn pas 33 weken geopend als Albert Heijn en dat het team nu al zo’n prestatie heeft neergezet is ongekend. Ronde na ronde gingen ze door in de wedstrijd, vanuit de overtuiging om lokaal de beste te willen te zijn.” Voor klanten heeft Albert Heijn Heerschap binnenkort acties in petto om samen met de hele regio dit feestje te vieren.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal