Tweedaagse kerstmarkt in Offenbeek

© ING Image.

Beesel -

Dit jaar wordt er in het weekend van zaterdag 10 december en zondag 11 december een kerstmarkt gehouden in de kern Offenbeek van de gemeente Beesel.

Allereerst is er op zaterdag 10 december vanaf 13.00 uur een schaatsbaan die voor iedereen gratis toegankelijk is. Kinderen kunnen van 18.00 uur tot 20.00 uur discoschaatsen. Er is verder vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur een lichtjesmarkt met diverse kraampjes op het voormalige kerkplein.

Een dag later is er van 13.00 uur tot 17.00 uur een kerstsfeermarkt met diverse kraampjes, schaatsbaan en een Meet & Greet met de kerstman bij café ’t Heukske van 13.15 tot 15.00 uur. In de middag verzorgt XBaze een tombola.

Op beide dagen zijn er diverse live optredens op het marktplein en de cafés ‘t Heukske en de Paerssjtal. De Sint Barbarakapel is tevens geopend voor bezichtiging van de kerststal.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal