Kerstvoettocht Valkenburg-Banneux terug van weggeweest

© Organisatie

Valkenburg -

Kerstvoettocht Valkenburg-Banneux keert na twee jaar gedwongen coronapauze terug op de kalender. Zaterdag 24 december is het zover.

Redactie

De dag start om 08.30 uur met een eucharistieviering in de Oude Kerk, aan de Kerkstraat 21 in Valkenburg. Aansluitend gaat het via Sibbe, Margraten, De Plank, Aubel, Charneux, Battice en Pepinster richting Banneux, waar men rond de klok van 21.00 uur hoopt te arriveren. De route heeft een lengte van eenenvijftig kilometer. In alle voornoemde plaatsen kunnen mensen aansluiten. Voor wie onderweg moet afhaken rijden volgwagens en verzorgers mee.

Busvervoer

Na het bijwonen van de nachtmis in Banneux keren de pelgrims weer huiswaarts. Wie met de bus richting Valkenburg of Maastricht wil reizen kan tot uiterlijk 17 december een plaats reserveren bij Roos Spits-Vossen, bereikbaar op 043-6015447.

Kijk voor meer informatie op kerstvoettochtbanneux.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal