Geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hbf van 16 tot en met 18 december

© Stefan Koopmans

Heerlen
redactie

In verband met werkzaamheden aan het spoor rijden er van vrijdag 16 december 01.00 uur tot en met zondag 18 december 21.00 uur geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hbf (RE18).

Er worden bussen ingezet. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet worden gegarandeerd.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Daarmee moet worden ingecheckt zijn bij het station waar wordt vertrokken en uitgecheckt op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen. 

De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de Glimble-app van Arriva, te downloaden via www.glimble.nl.

Het plannen van een reis kan via www.arriva.nl. 

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal