December bingospel tijdens het Taalcafé in Maasgouw

© Bibliocenter

Maasbracht
Silke van Deelen

Doe mee met het december bingospel

Tijdens het Taalcafé van Bibliocenter vindt op maandag 19 december in Heel en op woensdag 21 december in Maasbracht het december bingospel gehouden.

De vrijwilligers van het Taalcafé hebben zo veel mogelijk cadeautjes verzameld, een bingospel met decemberafbeeldingen gemaakt en er staat koffie, thee en wat lekkers klaar.

Het Taalcafé is bedoeld voor mensen die ervaring kunnen gebruiken met het spreken van de Nederlandse taal en beter Nederlands willen leren. Iedereen is welkom, zowel anderstaligen als mensen die hier geboren en opgegroeid zijn. In het Taalcafé oefenenen de aanwezigen op een leuke, ontspannen manier samen de Nederlandse taal. Ze praten met elkaar over gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Samen woordspelletjes spelen, de krant lezen, actualiteiten bespreken of kletsen bij een kopje koffie of thee.

Iedereen is welkom op maandag 19 december van 10.00 tot 11.30 uur bij Bibliocenter Heel of op 21 december van 10.00 tot 11.30 uur bij Buurtcentrum de Spil in Maasbracht. De toegang is gratis.

Aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/agenda.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal