Ski-ongeluk maakt einde aan seizoen Neuer

De uitschakeling van Duitsland in de eerste ronde van het WK was voor Bayern-doelman Manuel Neuer ongetwijfeld een zware noot om te kraken. En daar komt nu nog een zware blessure bovenop. De Duitser brak op skivakantie zijn onderbeen en komt dit seizoen naar eigen zeggen niet meer in actie.

Redactie

Neuer kreeg na de uitschakeling van Die Mannschaft enkele dagen vrijaf voordat hij terug bij zijn club Bayern Munchen zou verwacht worden. Neuer koos om zijn zinnen te verzetten voor een skivakantie en daar is het danig fout gelopen. De 36-jarige doelman brak bij een val zijn onderbeen en werd meteen geopereerd. „Ik kan alleen maar zeggen dat mijn seizoen voorbij is”, aldus Neuer op Instagram.

Bayern Munchen, dat zoals steeds een gooi wil doen naar de Champions League, zal dat moeten doen met een andere doelman. Of zij eventueel nog de markt optrekken, is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.