Grote brand in woning in America

Grote brand in woning in America. © Edward Media

America -

In een woning in America is in de nacht van maandag op dinsdag een grote brand geweest. De brand is onder controle, de brandweer is nog bezig met nablussen.

Redactie

De brandweer kreeg even na twee uur een melding binnen van een schoorsteenbrand aan een woning aan de Hofweg in America. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de vlammen sloegen vervolgens al snel uit het dak. Er werd opgeschaald naar een middelbrand en later een grote brand.

De brandweer uit Horst kreeg assistentie van diverse ander korpsen uit onder ander Sevenum, Lottum en Venray. Er raakte bij de brand niemand gewond. De bewoners hadden zichzelf in veiligheid weten te brengen.

De ambulance kwam wel ter plaatse om een personen te controleren op het inademen van rook.

Aan de woning zat een kantoor vast. Daar werden de dakpannen verwijderd om ook te kunnen blussen. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. Er wordt onderzoek gedaan.

© Edward Media

© Edward Media

© Edward Media

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal