De bizarre waarheid over volgers kopen op Instagram

© Pexels.com.

Instagram is tegenwoordig een machtig medium waarmee je veel potentiële klanten kunt bereiken en je product of dienst in de spotlights kunt zetten. Daarbij draait alles om likes en volgers, want zonder publiek is je ‘voorstelling’ nutteloos. Veel ondernemingen en influencers doen er daarom alles aan om meer volgers te krijgen. Het goede nieuws is: die kun je gewoon kopen! Maar daar zitten wel voor- en nadelen aan. Wij vertellen je meer over de bizarre waarheid over Instagram volgers kopen.

Aangeboden door Likes-kopen

Voordelen van het kopen van Instagram volgersMet veel volgers op Instagram heb je een groter bereik. Bovendien verhoog je met ‘zoveel K’ ook nog eens je aanzien. Het is een beetje hetzelfde effect als in een winkel: een zaak waar het altijd druk is, moet wel goed zijn, want anders zouden er niet zoveel klanten komen. Mensen zijn wat dat betreft echte kuddedieren. Is jouw Instagram account altijd ‘druk’ dan betekent het dus dat je wat goeds te bieden hebt. Zo eenvoudig is het.

Hoe en waar kan je Instagram volgers kopen?Maar, hoewel je publiek dus uit kuddedieren bestaat, zijn ze niet stom. Als jij van de ene op de andere dag van 10.000 naar 100.000 volgers gaat, denkt iedereen dat jouw volgers nep zijn en dat kan dus weer tegen je werken. Het is dan ook belangrijk dat je de volgers koopt en deze geleidelijk toevoegt. Online kun je bedrijven vinden die HQ followers leveren én dit op een goede manier, geleidelijk toevoegen. Het gaat dan bovendien om echte, actieve Nederlandse volgers. Bekijk verschillende online aanbieders en vergelijk het soort volgers, de kwaliteit ervan en de manier van toevoegen. Wanneer die drie punten in orde zijn, heb je echt veel aan meer volgers en kun je jouw onderneming meer naamsbekendheid geven en naar een hoger niveau brengen.

De nadelen van Instagram volgers kopenWat zijn die nadelen dan? Op de eerste plaats kan het dus gebeuren dat het vertrouwen dat het publiek in je heeft, vermindert. Daarom is het essentieel dat je echte volgers toevoegt en niet teveel en te snel tegelijk. Op die manier kun je dit nadeel zoveel mogelijk inperken.

Een tweede punt is dat men je volgers kan analyseren. Mensen met een beetje kennis van Instagram kunnen zien of een bedrijfspagina followers heeft gekocht. Er zijn namelijk eenvoudige tools beschikbaar waarmee je volgers kun analyseren. Maar zo’n tool kun je zelf natuurlijk ook gebruiken. Wanneer jij via een influencer reclame wilt maken, kun je met zo’n tool eerst kijken of zijn/haar volgers echt zijn of niet. Wel zo handig!

Koop je followers van lage kwaliteit, dan is dat misschien goedkoper, maar het gevolg is dat je minder interactie op je pagina krijgt dan wanneer je allemaal echte volgers zou hebben. Dat wil je dus niet, want betrokkenheid en interactie van followers is een essentiële KPI voor je social media strategie. Maar, ook dit nadeel kun je omzetten in een voordeel door echte, actieve volgers te kopen. Want daarmee heb je dus wél interactie.

Zelf actief meer volgers binnenhalenNatuurlijk is het allerbeste dat je veel echte, enthousiaste followers hebt die positief zijn over je bedrijf en wat het te bieden heeft. Daarom is het slim om, behalve ze aan te kopen, ook zelf volgers binnen te halen. Dit kun je op meerdere manieren doen. Zo kun je wat tijd en geld investeren in het opzetten van interessante en creatieve content. Hierdoor zal je meer bezoekers trekken die hopelijk ook blijven hangen. Als je meer likes wilt, moet je uiteraard ook iets te liken hebben. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Op die manier krijg je vanzelf steeds meer likers én volgers. Maar ook dit proces kun je een boost geven door daarnaast ook Instagram volgers te kopen.

Daarnaast kun je ook de Instagram bedrijfspagina zelf gebruiken om meer publiek te trekken. Jouw pagina geeft je namelijk een kijkje in het gedrag van je volgers. Door je volgers zelf te monitoren, krijg je een heel goed beeld of je de goede doelgroep te pakken hebt, wat er leeft onder je volgers en of je posts en stories in de smaak vallen. Met die informatie kun je de inhoud en de posts verbeteren en aanpassen op je doelgroep. Kortom, een schat aan informatie!

Als zichzelf respecterende ondernemer kun je eigenlijk niet meer zonder Instagram bedrijfsprofiel. Al met al kunnen we dus concluderen dat er niets boven echte, betrokken volgers gaat. Maar met Instagram volgers kopen kun je ook zeker heel veel voordeel behalen. De beste optie is dan ook ‘het een doen en het ander niet laten’. Koop echte volgers bij een goede aanbieder en zorg daarnaast dat je zelf ook meer volgers trekt door een goede inhoud en een goed product/dienst. Op die manier heb je en ijzersterk concept!