Vrouw opgepakt na maken van valse 112-melding over gaslekkage in Weert

© WeertdeGekste

Weert -

Een vrouw is in de nacht van dinsdag op woensdag opgepakt vanwege het maken van een valse 112-melding over een gaslekkage in Weert.

Redactie

De hulpdiensten zijn in de nacht van dinsdag op woensdag rond kwart voor vier uitgerukt naar de Walburgpassage in Weert vanwege een mogelijke gaslekkage. Bij aankomst bleek dat de vrouw een valse 112-melding had gedaan, omdat zij de woning niet meer binnenkwam.

Eerder aangehouden

Volgens de lokale nieuwssite WeertdeGekste kwam de vrouw de woning niet meer binnen, omdat de politie eerder op de avond een man had aangehouden vanwege overlast. Hij zou mensen uit hun slaap hebben gehouden.

De politie arriveerde die nacht iets eerder dan de brandweer op de Walburgpassage en besefte dat er iets niet klopte, aangezien ze al eerder bij de woning waren geweest. De politie vroeg haar identiteitsbewijs, maar de vrouw weigerde, verzette zich en begon te schreeuwen op straat.

De brandweer heeft het wooncomplex nog gecontroleerd en uit voorzorg de gaskraan dichtgedraaid. De politie heeft de vrouw, net als de man, opgepakt. Volgens WeertdeGekste zal de verhuurder Wonen Limburg verdere actie ondernemen.

© WeertdeGekste