Humberto Tan en Limburgse partner Ineke na dertig jaar uit elkaar

Humberto Tan.© ANP Kippa

Neer -

Humberto Tan en zijn partner Ineke Geenen uit Neer zijn uit elkaar. Dat heeft de presentator via Instagram bekendgemaakt.

onze verslaggever

„Normaal gesproken reageer ik niet op privéverhalen in de media, maar het lijkt me nu goed om wél iets te zeggen. Na bijna dertig jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder”, aldus de 57-jarige Tan. „Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen. Dat houden we privé.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De twee hebben samen drie kinderen.

In de afgelopen jaren werd Tan door de roddelbladen verschillende keren in verband gebracht met mogelijke affaires. Zo werd in 2017 gemeld dat hij iets zou hebben met presentatrice Dionne Stax. In 2019 kwamen weer verhalen over een geheime verhouding van Tan naar buiten, dit keer met een fotografe.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal