Steunpunt Vrijwilligers Echt-Susteren maakt vrijwilligersorganisaties uit de gemeente attent op de Nationale Vrijwilligersprijzen

© ING Image

Echt
Silke van Deelen

Steunpunt Vrijwilligers Echt-Susteren maakt vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Echt-Susteren attent op de mogelijkheid om zich aan te melden voor de Nationale Vrijwilligersprijzen.

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn er om landelijk waardering en erkenning te geven aan het vele werk van vrijwilligers. De prijsvraag is bedoeld voor vrijwilligersorganisaties/-initiatieven en hun teams van vrijwilligers. Burgerinitiatieven kunnen ook meedoen. De hoofdprijs is een bedrag van 15.000 euro. Daarnaast zijn er ook nog andere prijzen te winnen.

Wie kans wil maken op een Nationale Vrijwilligersprijs, dient voor 28 februari in een vlog van 1 minuut te laten zien wat vrijwilligerswerk echt betekent. Wat maakt vrijwilligerswerk zo mooi? Voor wie hierbij wat hulp kan gebruiken, is er de online workshop ‘vloggen doe je zo’.

Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen2023.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal