Prins Willem Koopmans voert ‘binkentrio‘ aan bij De Wuilus

Het nieuwe prinselijk trio van Velden.© GMV De Wuilus

Velden -

Velden heeft ‘enne bink’ als prins. De 22-jarige Willem Koopmans maakt samen met zijn adjudanten Jason en Niels deel uit van de gelijknamige zanggroep.

Marcel van Lier

In een afgeladen vol BMV De Vilgaard werd prins Willem II met zijn adjudanten Jason Hafmans (22) en Niels Vestjens (25) gepresenteerd als het nieuwe trio van Gekke Maondaagvereineging De Wuilus. De prins studeert marketing in Nijmegen en heeft een eigen reclamebureau. Hij speelt in de nieuwe Veldense revue, is bestuurslid bij de Dorpsfeesten Velden en verzorgt de PR voor diverse organisaties. Geheel conform de statuten van de Wuilus is de prins woonachtig in Velden, jonger dan dertig jaar en niet getrouwd of samenwonend.

Adjudant Jason werkt als credit controller bij Viking Direct, adjudant Niels geeft les op basisschool De Brink in Melderslo. Het trio maakt deel uit van de zanggroep Enne Bink, die afgelopen jaar het Veldense liedjesmatinee won.

De receptie is zaterdag 21 januari om 19.30 uur in De Vilgaard. Gekke Maondaag is op 30 januari en de optocht trekt als vanouds vanaf 13.49 door de Veldense straten.