Wil jij wat geld bijverdienen naast je studie? Dat doe je zo!

© Pixabay.com.

Ben jij fulltime student en ben je ook echt veel tijd kwijt met je studie, maar wil je toch eigenlijk graag wat geld bijverdienen naast je studiefinanciering of lening? Dat begrijpen wij heel goed, vooral als je op kamers zit. Het studentenleven is immers niet goedkoop, zeker niet met de huidige prijzen. Gelukkig zijn er manieren waarop je toch wat geld binnen kunt halen als je tussendoor even tijd hebt. Die manieren bespreken we in dit artikel!

Aangeboden door Enqueteplein

Enquêtes invullen tegen betaling Een manier die veel studenten of mensen met minder tijd gebruiken om geld bij te verdienen, is het invullen van vragenlijsten tegen betaling. Je kunt dit namelijk geheel in je eigen tijd doen, want er zit geen minimum aantal uur aan vast. Het is aan jou waar en wanneer je dit doet en hoeveel enquêtes je in wil vullen. Wil je graag veel vragenlijsten in kunnen vullen, bijvoorbeeld in de avonden of tussen colleges door? Dan is het verstandig om je bij meerdere panels aan te melden, zodat je toegang krijgt tot meer enquêtes. Let er wel op dat je panels kiest die betrouwbaar zijn en die bij jou passen. Wil je dit zeker weten, dan kun je op websites zoals Enqueteplein overzichten vinden van betrouwbare panels en wat voor beloningen deze bieden.

Waarom krijg je betaald voor het invullen van vragenlijsten?Het klinkt misschien een beetje gek dat je betaald krijgt voor het invullen van enquêtes. Maar er zit geen addertje onder het gras hoor. Onderzoekspanels die deze vragenlijsten uitzetten, doen dit in opdracht van bedrijven of overheidsinstellingen. Het doel hiervan is vaak om erachter te komen wat consumenten of burgers vinden van hun producten of diensten. Die informatie kunnen ze gebruiken voor het verbeteren van hun product of dienst en is voor hen dus heel waardevol. Wil je graag beginnen met het invullen van vragenlijsten voor geld? Op enqueteplein.nl vind je een overzicht van betrouwbare panels!

Andere manieren om bij te verdienen als studentHet invullen van enquêtes is natuurlijk handig omdat je het vanuit huis of een andere locatie kunt doen. Maar het kan ook zijn dat je het juist leuk vindt om wel de deur uit te gaan om geld te verdienen. In dat geval kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan als ZZP’er in de horeca. Je valt dan in als iemand ziek is en een restaurant of café daardoor een extra medewerker nodig heeft. Er zijn een aantal platformen waar jij je voor aan kunt melden waar je dergelijke opdrachten kunt accepteren.