Sports Lovers, het online platform voor je dagelijkse work-out

Weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om naar de sportschool te gaan? Dat is nu verleden tijd. Dankzij onze home work-outs van +/- 30 minuten blijf jij zeker in shape. Trainen waar en wanneer het jou uitkomt.

Aangeboden door Sports Lovers

“Kom op, dat kan veel harder, dat kan sneller, dat kan zwaarder!” Herken je ze, deze ‘bemoedigende’ woorden van de trainer tijdens je sportles? Alles om je maar aan te sporen nog net een tandje bij te zetten. Pijn is fijn èn nodig om straks topfit te zijn. Toch? Het kan ook anders.

Als je het Chrisje Verheijen, personal trainer en eigenaresse van Sports Lovers vraagt, zijn er best wat misvattingen over sporten en de rol van een personal trainer hierin. Een week lang niet kunnen lopen van de spierpijn lijkt soms wel de norm. Hoe zwaarder, hoe beter. Continue grenzen opzoeken en daar overheen gaan. Op lange termijn houd je het simpelweg niet vol. In plaats van dat je fitter zou moeten worden, blijkt dat je alleen maar moe wordt en kan het zomaar zijn dat je motivatie ineens onder het nulpunt is gezakt. Weg.

Chrisje gelooft daar niet in. Het kan zo anders. Soms is een korte training van 20 minuten op de juiste intensiteit, veel effectiever dan een uur knallen totdat je erbij neervalt. Als personal trainer heb je hier ook een belangrijke rol in, vindt zij. Het beeld bestaat, dat zodra je een personal trainer inschakelt, het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is komen opdraven op de voor jou gereserveerde tijd om vervolgens de oefeningen te doen die voor je bedacht zijn op dat moment. Daarmee leg je de verantwoording buiten jezelf. Zonde! Uiteindelijk draait het om gedragsverandering.

Chrisje is ervan overtuigd dat iedereen lekker in zijn/haar vel kan zitten. Je wil om te veranderen moet van binnenuit komen, vanuit jezelf. Vanuit die gedachte is zij begonnen met een online platform. Het aanbieden van work-out video’s van +/- 30 minuten. Laten zien dat je zelf heel goed je doel kan bereiken door gewoon te beginnen en van daaruit kleine stappen te zetten. Jouw tempo, jouw manier. Alles wat je nodig hebt om te starten, is een matje en een rustige plek ergens in huis.

Het platform biedt een oplossing voor iedereen die druk is met werk, kinderen, opleiding, gezin etc. Perfect voor de drukke ondernemer anno nu.

“Geen tijd om te sporten” geldt dus vanaf nu niet meer. De video’s van Sports Lovers kunnen overal en altijd :

- samen met collega’s in de pauze- in de tuin met mooi weer in de zomer- samen met een vriend(in) voor extra motivatie- tijdens zakenreis op je hotelkamer in een verloren uurtje- als de kleine in bed ligt en je hebt even de tijd voor jezelf

Tip!Gebruik het platform in het verlengde van/als aanvulling op je wekelijkse uurtje in de sportschool of bijvoorbeeld je hardloop sessie.

Alle work-outs zijn te kijken vanaf telefoon, tablet, laptop of desktop. Kijk je liever op groot scherm? Stream de video dan naar je tv.Word jij ook een Sports Lover?

www.sportslovers.com @sportsloversonline