Open dag bij Toon Hermans Huis in Weert in het kader van Wereldkankerdag

Foto ter illustratie.© Getty Images

Weert
Silke van Deelen

In het kader van Wereldkankerdag houdt het Toon Hermans Huis Weert e.o. aan de Graaf Jacobstraat 1 op zondag 5 februari tussen 10.30 en 15.30 uur een open dag.

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, collega’s en vrienden. Tijdens de open dag staan De vertellen gastvrouwen en -heren alles over het Toon Hermans Huis en de vele activiteiten die er georganiseerd worden. Alle ruimten in het huis zijn te bezoeken. Hier maken de aanwezigen kennis met activiteiten als schilderen en creatieve expressie, wellness (ontspannings-, gezichts- en voetmassages), Jin Shin Jyutsu (Japanse ontspanningsmethode) en de nieuwe ontspannende activiteit Qi Gong.

Lees meer: Deze soorten kanker komen het meest voor in jouw regio: grote verschillen tussen Limburgse wijken

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. geeft bovendien ook dit jaar een kleine attentie aan de patiënten van de dagbehandeling oncologie van het Sins Jan Gasthuis en het Oncologisch Expertise Centrum Weert.