Limburgers op zoek naar inzichten

© Shutterstock.

Iedereen is wel eens benieuwd naar inzichten omtrent toekomstige keuzes en gebeurtenissen. Zo ook in Limburg. Een groot aantal mensen in Limburg gaat naar een paragnost voor antwoorden op belangrijke levensvragen, volgens onderzoek van Mediumchat.

Aangeboden door Mediumchat

Er is niet alleen gebleken dat Limburgse inwoners toenemende interesse tonen in paragnosten. Limburgers blijken geïnteresseerd in spiritualiteit in het algemeen. Zo worden horoscopen dagelijks trouw gelezen en wordt er steeds vaker gezocht naar ervaren mediums.

Paragnosten in LimburgLimburgers zien paragnosten als de ideale oplossing, wanneer ze op zoek zijn naar antwoorden op belangrijke levensvragen. Door een simpel bezoek aan een paragnost zijn zij in staat lastige vraagstukken uit het verleden, heden en de toekomst op te lossen.

De mensheid maakt al eeuwenlang gebruik van paragnosten. Het beste voorbeeld hiervan is het orakel van Delphi. Wanneer er dieren geofferd werden, konden Grieken bij dit orakel terecht met hun vragen.

Tegenwoordig hoeven we gelukkig geen dieren meer te offeren om onze vragen te stellen. Limburgers hebben dit maar al te goed uitgevonden. Zij weten paragnosten steeds vaker te vinden.

Limburgers rond de feestdagen massaal op zoek naar antwoordenTijdens de feestdagen is er een grotere behoefte aan paragnosten. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. De feestdagen spenderen we het liefst met onze geliefden en dierbaren. Het is spijtig dat zij niet altijd bij ons kunnen zijn en we ons in dergelijke gevallen moeten behelpen met de achtergebleven herinneringen. Gelukkig kan een paragnost helpen dit gemis te verzachten.

Iemand die nog nooit contact heeft gehad met een paragnost, zal zich nu afvragen waarmee een paragnost allemaal kan helpen. Een paragnost is een paranormaal persoon, die waarneemt via zijn of haar zesde zintuig. Dit zintuig wordt ook wel het derde oog genoemd en bevindt zich tussen de wenkbrauwen.

Via dit zintuig kan een paragnost beelden, geluiden, geuren en gevoelens waarnemen. De beelden die paragnosten doorkrijgen, vertalen zij naar heldere antwoorden op belangrijke levensvragen.

Het verschil tussen een medium en een paragnostDe begrippen ‘paragnost’ en ‘medium’ zijn ten onrechte twee begrippen die door elkaar gebruikt worden. Een medium en paragnost zijn vergelijkbaar, maar hebben iets andere betekenissen. Zo is een medium altijd een paragnost, maar een paragnost niet altijd een medium.

Het verschil zit hem in de communicatie met overleden entiteiten. Waar een medium wel kan communiceren met gene zijde, kan een paragnost dit niet.