El Ghazi maakt excuses aan fans: ‘Dit was PSV-onwaardig’

Anwar El Ghazi reageert teleurgesteld op het verlies in Emmen.© ANP

Anwar El Ghazi maakte dinsdag excuses aan de fans van PSV die de lange reis naar Emmen maakten. De Eindhovenaren verloren met 1-0 bij de degradatiekandidaat. „We hebben collectief gefaald, dit was PSV-onwaardig”, zei de aanvaller tegen ESPN.

Redactie

„Iedereen bij ons moet in spiegel kijken. Dit mag niet als PSV zijnde, ongelooflijk”, vervolgde El Ghazi, die ook kritisch op zichzelf was. De voormalig speler van Ajax scoorde in oktober voor het laatst in de Eredivisie. „Ik kom veel in scoringspositie, dat is goed. Als alles mee zat, had ik de voorbije wedstrijden wel vier of vijf keer kunnen scoren. Ik heb veel kansen gemist. Dat moet snel beter gaan. Ik word afgerekend op mijn doelpunten. Maar ik doe keihard mijn best. Ik probeer positief te blijven, ongeacht de situatie.”

Lees ook: PSV in diepe crisis na nederlaag in Emmen

Beluister ook de voetbalpodcast van De Limburger:

Het was niet voor niets dat Ajax aankwam in een bus waarmee ik vroeger naar zwemles ging.© De Limburger

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal