Bas Schoonderwoerd hoofdgast Podium Royal op dinsdag 7 februari

Heerlen -

In de volgende aflevering van ‘Podium Royal’ interviewt Michael Berg oud-theaterdirecteur Bas Schoonderwoerd over zijn directeurschap en zijn jaren in Zuid-Limburg. Dat is op dinsdag 7 februari in de Royal in Heerlen.

redactie

Het afscheid van Schoonderwoerd als directeur Parkstad Limburg Theaters is niet onopgemerkt gebleven. Ereburger van Heerlen, Limburger van verdienste en nog meer eretitels vielen hem ten deel.

In de 29 jaar dat Bas Schoonderwoerd aan het roer stond van de theaters in Heerlen en Kerkrade is de regio uitgegroeid tot een theater hotspot waar nationale en internationale podiumkunstenaars graag komen. En dat dankzij een man die tweeënveertig jaar geleden als autodidact in de culturele sector belandde.

Lees ook:Oud-directeur Nederlands Danstheater volgt Bas Schoonderwoerd op als directeur Parkstad Limburg Theaters

De avond bestaat uit drie delen. Een gesprek, een vragenronde met publiek en tot slot een informeel samenzijn onder het genot van een drankje in de foyer.

Belangstellenden wordt verzocht om een – gratis – ticket te reserveren via: filmhuisdespiegel.nl/programma.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal