Hartverwarmend nieuws Ralf Seuntjens: lymfeklierkanker is weg

Ralf Seuntjens.© ANP/HH

Ralf Seuntjens heeft goed nieuws over zijn gezondheid gekregen. De voormalig speler van onder meer VVV, NAC en De Graafschap is vrij van lymfeklierkanker. „Ik mag en kan weer kijken naar de toekomst”, meldt de „ontzettend dankbare” 33-jarige aanvaller van de Japanse club FC Imabari via Instagram.

Redactie

Seuntjens hoopte na het ondergaan van chemokuren dat er in november al een goede uitslag zou zijn, maar die kwam er niet. „Vorige week is er een nieuwe scan gemaakt en het wonder was daar, want de activiteit van de lymfeklierkanker was weg! Onwerkelijk, opgelucht en ontzettend dankbaar. Wat een heftig jaar is het geweest voor mij”, meldt Seuntjens nu.

In mei afgelopen jaar werd bekend dat bij Seuntjens een tumor was gevonden, anderhalve maand na zijn overstap van NAC naar Japan. Seuntjens keerde toen terug naar Nederland voor zijn behandeling. Ralf is de broer van RKC Waalwijk-speler Mats Seuntjens (30), die eerder dit seizoen voor Fortuna Sittard uitkwam.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.