Gratis cursus voor mantelzorgers die zorgen voor naasten in de gemeente Nederweert of Weert

© Punt Welzijn

Nederweert / Weert
Silke van Deelen

Het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMW-ML) biedt samen met de mantelzorgondersteuners van Punt Welzijn de gratis cursus ‘Als mantelzorger in balans’ aan.

Om goed voor een ander te kunnen zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen. Veel mantelzorgers zoeken hierin hun weg. Hoe houd je de balans tussen er zijn voor de ander en goed voor jezelf zorgen? Hoe lukt het om voor jezelf te kiezen en tijd voor jezelf te maken? Tijdens de cursus, aangeboden aan mantelzorgers die zorgen voor een naaste die in de gemeente Nederweert of Weert woont, gaan de deelnemers aan de slag met de balans tussen zorgen en ontspannen. Hierdoor zijn ze beter in staat hun mantelzorgtaken in balans te brengen met andere zaken die voor hen belangrijk zijn.

De cursus bestaat uit twee dagdelen en vindt plaats op 7 en 28 februari in Weert, Vogelsbleek 10, telkens van 19.00 tot 21.30 uur.

Meer informatie en aanmelden via www.puntwelzijn.nl (via activiteiten), tel. 0495-697900 of e-mail mantelzorg@puntwelzijn.nl.