Roerdalen maakt nieuw plan voor recreatie en toerisme samen met inwoners en ondernemers

© Gemeente Roerdalen

Vlodrop
Silke van Deelen

De gemeente Roerdalen maakt de komende maanden een nieuw plan voor recreatie en toerisme, samen met inwoners en ondernemers, en houdt daartoe een drietal bijeenkomsten.

In de nieuwe aanpak legt de gemeente speerpunten vast voor de komende vier jaar. Deze moeten ervoor zorgen dat Roerdalen aantrekkelijk en gastvrij blijft met aandacht voor de natuur. Daarnaast is het streven dat de lusten en lasten van recreatie en toerisme voor inwoners in balans zijn. Ook kijkt de gemeente naar bruikbare trends en ontwikkelingen en de verbinding tussen toerisme en recreatie.

Inwoners zijn welkom tijdens een (in)loopbijeenkomst op zaterdag 4 februari tussen 9.30 en 12.30 uur bij de Gitstappermolen in Vlodrop. Aanmelden is niet nodig, mensen kunnen gewoon binnenlopen. Tip: neem je wandelschoenen mee. Op maandag 6 en woensdag 8 februari zijn er bijeenkomsten speciaal voor ondernemers, op maandag van 19.30 tot 21.30 uur bij Nooit Gedacht in Montfort en op woensd️ag van 10.30 tot 12.30 uur bij Oetsjpanning De Meuleberg in Melick.

Aanmelden voor de bijeenkomsten voor ondernemers kan via kleingeluk@roerdalen.nl.