Roosterse eindigt seizoen met gelijkspel tegen Smashing

© Getty

Roosteren -

De laatste badmintonwedstrijd van het seizoen is voor Roosterse geëindigd in een gelijkspel. In Wijchen werd het tegen Smashing 4-4.

Roel Heynen

De dubbelspelen werden eerlijk verdeeld tussen Smashing en Roosterse. De mannen van Roosterse pakten de zege in drie sets. De vrouwen van Smashing hadden maar twee sets nodig. Bij de singles kwamen de punten voor Roosterse van de mannen. Nico Hermans en Sander Prenen waren de betere van hun tegenstanders in twee sets. Prenen deed dat tegen Limburger Teun Gootzen.

Bij de vrouwen speelden invalsters Nikki Pobezin en Daphne van den Berg de enkelspelen, maar zij verloren beide ruim. Van den Berg veloor van de Reuverse Leonie Rovers. Bij de gemengd dubbels was het wederom een gelijkspel. Dorien Lups en Noah Jongen wonnen in twee sets voor Roosterse. Nico Hermans was met de derde invalster Beau Ritzen in drie sets nipt de mindere van Smashing.

Het seizoen voor Roosterse is hiermee ten einde. De ploeg eindigt als tweede in de handhavingspoule en speelt ook volgend seizoen in de eredivisie.