Jacky en Jort van den Bongard boerenbruidspaar bij de Belhamels

Het nieuwe bruidspaar met zijn getuigen.© CV De Belhamels

Belfeld -

Jacky en Jort van den Bongard gaan elkaar voor de tweede keer het jawoord geven. Ditmaal als boerenbruidspaar van de Belhamels uit Belfeld.

Marcel van Lier

Zaterdag 18 februari worden ze onder het toeziend oog van hun getuigen Noelle Kleinman en Jens van den Bongard in de onecht verbonden. De trouwerij vindt om 17.11 uur plaats in de Hamar.

Bruid Jacky werkt bij camping de Heldense Bossen in Helden als receptioniste en administratief medewerkster. Ze is voorzitter van de Belfeldse volleybalclub Holyoke. Bruidegom Jort begeleidt bouwprojecten bij Wijnen Bouw, traint het tweede elftal van Belfeldia en is tevens lid van Broederschap St. Urbanus, de schutterij van het dorp.

Het jeugdboerenbruidspaar.© CV De Belhamels

Guus Thijssen en Nynke Rypkema vormen het jeugdboerenbruidspaar. Bruidegom Guus (12) zit in de DaVinci brugklas op College Den Hulster in Venlo, speelt badminton bij Good Luck en blaast op de trompet bij harmonie Kunst Na Arbeid.

Bruid Nynke (11) zit in groep 8 van basisschool Kom.Mijn. Zij speelt dwarsfluit bij de harmonie en houdt daarnaast van paardrijden.

Beide bruidsparen recipiëren op carnavalsdinsdag 21 februari van 17.00 tot 19.15 uur in de Hamar.