Cheyenne wint TVK 2023 met Vastelaovend-Teenage-Druijme

Een podium vol talent.© SH / TVK Limburg

Oirsbeek -

Cheyenne Pruijn (18) uit Oirsbeek heeft met het nummer Vastelaovend-Teenage-Druijme het Tiener Vastelaovend Konkoer op haar naam geschreven.

Redactie

Ze kreeg liefst 570 punten (van de 600) van de jury. De tweede plaats ging naar EFFE uit Venray met Vastelaovend löt òs laeve (504 punten) en als derde eindigde Milou & Elke uit Kessel met Noeits Allein door (447 punten).

Stage

Naast de eer, de wisselbeker en een aantal mooie optredens op de grote Limburgse podia mag winnares Cheyenne ook een complete outfit uitzoeken bij Thetru, krijgt zij een videoclip aangeboden door Studio Hellenbrand én gaat zij op vastelaovend stage met Pruuf Mar. EFFE gaat een dag op pad met Spik en Span en Milou & Elke met De Geliënde. Met de vastelaovend stage geeft het TVK de jeugd de kans om een kijkje te nemen in het leven van bekende Limburgse carnavalsartiesten.

De ontknoping van de twaalfde editie van het Tiener Vastelaovend Konkoer vond zaterdag plaats in Poppodium Volt in Sittard. In totaal streden 14 liedjes om de TVK wisselbeker.