Politieteams kammen gebied rond Gronsveld uit op zoek naar verdwenen Huub Starren uit Cadier en Keer

Huub Starren uit Gronsveld is sinds vorige week donderdag vermist.© Politie Eenheid Limburg

Gronsveld -

In de natuurgebieden rond Gronsveld en Eckelrade zijn diverse teams op zoek naar de vermiste Huub Starren uit Cadier en Keer.

Jeroen Geerts

De 63-jarige man uit Cadier en Keer wordt al sinds vorige week donderdag vermist. Hij is toen voor het laatst gezien in Gronsveld. De politie heeft later Starrens auto teruggevonden aan de Eijkestraat in het buitengebied bij Eckelrade.

De afgelopen dagen zijn diverse politieteams in de omgeving op zoek geweest naar Starren. Ook het Veteran Search Team is daarbij te hulp geschoten. Tot op heden zijn de acties zonder resultaat gebleven. Ook dinsdag wordt er weer gezocht rond Gronsveld, Eckelrade en in het Savelsbos.

Lees ook: Vermiste Valkenburgse (83) rond middernacht gevonden dankzij tweehonderd vrijwilligers, veertig veteranen en een warmtecamera

Starren is 1,89 meter lang, heeft een tenger postuur en is kalend grijs. Hij droeg toen hij voor het laatst is gezien een grijze muts, donkerblauwe jas, zwarte sweater, zwart wit gestreept t-shirt, blauwe spijkerbroek en zwarte sportschoenen van het merk Sketchers.

De politie verzoekt mensen die Starren hebben gezien of iets meer weten om contact op te nemen.

Huub Starren is al eens eerder voor korte periodes verdwenen. In 2013 en in 2015 werd hij ook al als vermist opgegeven. In beide gevallen was hij toen na een aantal dagen weer thuis.