Hafid Bendaoud nieuwe hoofdtrainer vv Linne

© vv Linne

Linne
Silke van Deelen

Met Hafid Bendaoud heeft vv Linne een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023/2024 gevonden. Hafid is momenteel trainer van IVS in de 4e klasse C, dezelfde klasse waarin vv Linne actief is.

De 45-jarige coach heeft in het verleden kort gevoetbald in de jeugd van Fortuna Sittard, waarna hij de rest van zijn jeugd bij Lindenheuvel heeft gespeeld. Hierna is hij doorgestroomd naar het 1e elftal van Lindenheuvel, destijds in de hoofdklasse. Na vier jaar Spaubeek heeft hij bij het inmiddels gefuseerde Heidebloem zijn carrière afgesloten.

Hafid heeft in het verleden al diverse successen behaald in zijn trainerscarrière, die begon bij jeugdelftallen in Lindenheuvel en Spaubeek, waarna hij vijf jaar assistent is geweest bij Heidebloem. In deze periode is Heidebloem door twee kampioenschappen opgeklommen naar de 1e klasse. Bij SVE Einighausen heeft hij voor het eerst op eigen benen gestaan en is hij in vijf jaar tijd tweemaal gepromoveerd. Bij zijn huidige club IVS staat hij inmiddels vier jaar aan het roer en heeft hij na het kampioenschap van afgelopen jaar de club nu naar de top van de ranglijst gebracht in de 4e klasse C.