Personal Fitness Nederland Roermond en Anis Nahedh winnen Dutch Fitness Award voor beste personal trainers van Limburg

© Dutch Fitness Awards

Roermond
Silke van Deelen

Personal Fitness Nederland Roermond en Anis Nahedh uit Roermond hebben beide een Dutch Fitness Award gewonnen; zij staan op respectievelijk de derde en vijfde plek van beste personal trainers van Limburg van het afgelopen jaar.

Marc van Tilburg uit Heerlen was de beste personal trainer van Limburg. PT Sporthelden Ton Keijaerts uit Peel en Maas eindigde in deze categorie op een tweede plaats.

Provinciale en gemeentelijke winnaars werden bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Dutch Fitness Awards op maandag 23 januari in Ouwehands Dierenpark.

Missie van de Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. „Na corona zijn er voor de fitnessbranche nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting en energiekosten. Gelukkig kent de fitnessbranche ontzettend veel doorzetters en die verdienen een podium”, zo laat de organisatie weten.

Afgelopen oktober en november konden mensen stemmen op hun favoriete fitnessclub en personal trainer. Daarnaast bracht ook een vakjury een bezoek aan de finalisten.