Dutch Fitness Award voor Life Style Vitae en Personal Fitness Nederland Weert

© Dutch Fitness Awards

Weert
Silke van Deelen

Life Style Vitae uit Weert heeft een Dutch Fitness Award gewonnen en staat op de zesde plek van beste personal fitnessclubs van Limburg van het afgelopen jaar. Personal Fitness Nederland Weert eindigde op plek zeven van beste personal trainers.

Provinciale en gemeentelijke winnaars werden bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Dutch Fitness Awards op maandag 23 januari in Ouwehands Dierenpark.

Missie van de Dutch Fitness Awards is om uitblinkers in de fitnessbranche in de spotlights te zetten. „Na corona zijn er voor de fitnessbranche nieuwe uitdagingen zoals personeelsbezetting en energiekosten. Gelukkig kent de fitnessbranche ontzettend veel doorzetters en die verdienen een podium”, zo laat de organisatie weten.

Afgelopen oktober en november konden mensen stemmen op hun favoriete fitnessclub en personal trainer. Daarnaast bracht ook een vakjury een bezoek aan de finalisten.

Sportcenter Balance uit Peel en Maas was de beste fitnessclub van Limburg. At Femifit en CrossFit uit Heerlen eindigden in deze categorie op een respectievelijke tweede en derde plaats.

Marc van Tilburg uit Heerlen was de beste personal trainer van Limburg. PT Sporthelden Ton Keijaerts uit Peel en Maas en Personal Fitness Nederland Roermond eindigden in deze categorie op een respectievelijke tweede en derde plaats.