Vijftiende editie Hieringbiete Konzèr in Cultureel Centrum Eijsden

Het Brecht Trio.© Brecht Trio/Organisatie

Eijsden -

Cultureel Centrum Eijsden vormt woensdag 22 februari vanaf 20.00 uur voor de vijftiende keer het decor van het Hieringbiete Konzèr.

Redactie

Dit is bedoeld ‘voor iedereen die nog even rustig wil nagenieten van carnaval’. „Ook als je zelf niet actief hebt meegevierd. Er wordt een leuke en gezellige avond geboden met sfeervolle muziek, humor, een drankje en een dansje voor de liefhebbers”, schrijft organiserende vereniging muziekensemble Da Capo 2000.

Lees ook: Zo leer je hoe je je met carnaval zo mooi mogelijk schminkt: ‘Begin niet opnieuw, het wordt de tweede keer niet beter’

Het muzikale programma wordt verzorgd door Da Capo 2000 zelf, Ger Chappin, het Brecht Trio, mezzosopraan Kikki Géron, pianist Héctor Sanz Castillo en accordeonist Lieke Op ’t Roodt.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via dacapo2000.nl en bij Lidwine Partouns (Kerkstraat Eijsden), De Kapsalon Waterval (Martin Luther Kingstraat, Eijsden) en het Cultureel Centrum (Breusterstraat) en kosten 12,50 euro. Aan de kassa is de prijs vijftien euro.