Olympisch kampioen Sanne verder met detacheerder TIM, Kasteel De Raay verkocht, Pragmatics sluit zich aan bij The Human Network

Financiële dienstverlener Pragmatics voegt zich bij HR-organisatie The Human Network, Flechter Hotels breidt zich uit in Limburg en turnster Sanne Wevers mikt samen met TIM Recruitment op Olympisch succes.

Redactie Ondernemen in Limburg

Pragmatics sluit zich aan bij The Human NetworkFinanciële dienstverlener Pragmatics, met vestigingen in Maastricht en Eindhoven, heeft zich aangesloten bij HR-organisatie The Human Network.

Volgens Ralph Vanwersch en Roger Willems, managing partners bij Pragmatics, wordt met deze samenwerking de groeiambitie van Pragmatics verwezenlijkt: “Door de gedeeltelijke overname gaan we de dienstverlening van Pragmatics uitbreiden richting het noorden én België.” CEO Esther Scheffener van The Human Network is ook enthousiast over de samenwerking: “Deze stap sluit aan bij onze missie om ‘wereldberoemd’ te zijn in Nederland. We voegen hiermee namelijk een complementaire tak toe met circa 150 hoogopgeleide financials in Limburg en Noord-Brabant.”

Pragmatics zal als autonoom opererende organisatie haar sterke merk, identiteit en de huidige directie behouden. Roger: “De afgelopen jaren hebben we een stabiele en bestendige basis neergezet. Nu zijn we klaar om samen het land in te gaan.”

Olympisch kampioen en detacheringsbureau mikken op Parijs 2024Het komende jaar zal turnster Sanne Wevers vaker bij TIM Recruitment te vinden zijn. De topsporter en recruitment specialist voor de technische branche gaan een samenwerking aan. Tim Bijnen, CEO van TIM Recruitment: “We zijn trots Sanne te mogen sponsoren op haar weg naar de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Ze is een gouden match met TIM. Nieuwsgierig maar selectief, om de focus te houden op het einddoel. Gaan voor goud. En winnen.”

Sanne Wevers, die in 2016 Olympisch goud behaalde op de balk tijdens de zomerspelen in Rio, werkt sinds oktober aan haar terugkeer in de turnsport. In samenwerking met haar team doet ze er alles aan om in topvorm in Parijs te verschijnen. Sanne Wevers: ‘Samen met TIM Recruitment gaan we voor succes op de spelen.”

Fletcher groeit door in LimburgHet 4-sterren Charme Hotel Château De Raay in Baarlo is overgenomen door Fletcher. Door de overname komt het aantal Fletcher-hotels in Limburg uit op twaalf.

CEO Pillows Hotels Loes Dingemans zegt het volgende over de verkoop van het hotel in Baarlo: “Pillows Charme Château de Raay is een heerlijk hotel waar we heel veel gasten in de watten hebben mogen leggen. Het was een moeilijk besluit, echter is het vanuit strategisch oogpunt de juiste keuze voor Pillows Hotels.”

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet voor de overname van het hotel per 1 maart 2023. Inmiddels is ook het personeel ingelicht. Voor hen heeft de overname geen nadelige gevolgen, zij gaan allemaal over naar de nieuwe werkgever. Fletcher Hotels zet met de overname de teller op 111 hotels in Nederland en is met twaalf veelzijdige hotels, ruim vertegenwoordigd in de provincie Limburg.

Het uit de middeleeuwen daterende kasteel met landgoed is sinds 1326 in het bezit geweest van verschillende adellijke families. In 1999 werd het kasteel verkocht aan een projectontwikkelaar die het gebouw volledig restaureerde tot hotelaccommodatie met vijftig kamers.