Workshop social media voor verenigingen en stichtingen binnen het Weerterland

Foto ter illustratie.© Getty Images

Weert
Silke van Deelen

Punt Welzijn houdt, in samenwerking met ?!WAT Media, een workshop social media voor verenigingen en stichtingen binnen het Weerterland.

De workshop is bedoeld voor iedereen die binnen een vereniging of stichting aan de slag wil gaan, of al bezig is, met social media, maar hier nog meer uit wil halen. Ook biedt de training ruimte voor het stellen van specifieke vragen gericht op dit onderwerp. Deelnemers krijgen inzicht in de mogelijkheden van onder andere Facebook en Instagram en hoe ze zich als vereniging/stichting professioneel kunnen presenteren. Ook leren ze hoe ze met behulp van social media hun doelgroep beter bereiken en effectieve content creëren. Daarnaast krijgen ze informatie over hoe ze hun doelgroep met social media kunnen activeren en een community kunnen faciliteren.

De gratis workshop vindt plaats op 8 maart van 19.30 tot 21.30 uur bij Punt Welzijn in Weert. Aanmelden is niet meer mogelijk. Voor een plekje op de wachtlijst, stuur een e-mail naar vrijwillige-inzet@puntwelzijn.nl.