Tweede editie netwerkbeurs Venlo in Business op 9 maart

‘Ondernemers ontmoeten’ staat centraal tijdens de tweede editie van het evenement Venlo in Business, dat op donderdag 9 maart plaatsvindt in Van der Valk Venlo. April vorig jaar maakte het business-to-business event met succes haar debuut en er was voor de organisator, Omzetters uit Venray, dan ook geen enkele twijfel om in 2023 terug te keren met dit beursconcept voor het MKB in de regio Groot Venlo.

Aangeboden door Venlo in Business

BeursvloerCentraal staat de beursvloer tijdens Venlo in Business, waar de bezoeker op verschillende vlakken inspiratie kan op doen. “Het deelnemersveld is zeer divers”, vertelt organisator Robert Hoelen. “Onze exposanten kunnen de bezoekers informeren over actuele ondernemersthema’s. Van energie tot online marketing en van het grote tekort aan personeel tot cybersecurity. Vele regionale spelers komen graag met de bezoeker in contact.” Zijn er dit jaar ook leuke nieuwkomers op de beursvloer? “Zeker. We hebben een mooie mix weten te realiseren. Leuk is dat VVV-Venlo er dit jaar ook bij is, net als LIOF. Uiteindelijk willen we de verbindingen leggen tussen de ondernemers en samenwerking stimuleren.”

Panelgesprek met Willem Janssen van VVV-VenloNaast de beursvloer kan de bezoeker van Venlo in Business ook een aantal lezingen bijwonen. Zo is er het panelgesprek ‘Ondernemen is topsport, topsport is ondernemen’, dat georganiseerd wordt door exposant Bol Adviseurs, Premium Partner van Venlo in Business. Onder leiding van Patrick Lambrechts, bestuurder bij Bol, gaan Peggy Leurs van Tuincentrum Leurs, Mike Noldus van Akarton en Willem Janssen, technisch manager bij VVV-Venlo, met elkaar in gesprek.

Tevens is er tijdens de beurs een inspiratiesessie over de arbeidsmarkt anno 2023, met Martijn van Helvert, voorzitter van MKB-Limburg. Het programma wordt compleet gemaakt met een Meet & Match event voor de leden van MKB-Limburg en BS Morgen. “We zijn blij met de fijne samenwerkingen met al deze partijen waarbij we ook de Gemeente Venlo zeker niet willen vergeten. Zij zijn er dit jaar ook weer bij als partner en wethouder Erwin Boom zal de opening voor exposanten verzorgen.”

NetwerkborrelAls de beursvloer om 21:00 uur sluit, zijn alle exposanten én bezoekers van harte uitgenodigd in Bar Ello om vanaf 21:15 uur de afsluitende netwerkborrel bij te wonen. Daar gaat het netwerken verder.

Toegang tot het evenement is geheel kosteloos.

Facts & FiguresEvent: Venlo in BusinessLocatie: Van der Valk VenloDatum: donderdag 9 maartTijden: Beursvloer en lezingen: 16:00 – 21:00 uur, 21:15 uur start afsluitende netwerkborrelAlle info: www.venlo-in-business.nlGratis aanmelden als bezoeker kan via deze link