Deel jouw verhaal met duizenden Limburgse ondernemers in je eigen studio-programma

Aangeboden door Limburgse Ondernemers Aan Tafel

Limburgse Ondernemers Aan Tafel is een initiatief van Sander Kleikers , Studio Radium en Ondernemen in Limburg om kwalitatieve videocontent te creëren voor ondernemers. Dit doen we in de vorm van één op één interviews, vlogs en een tafelgesprek met meerdere ondernemers. Ook zijn opnames op locatie mogelijk.

Op Limburger.nl/ondernemen wordt jouw unieke verhaal geplaatst. Deze wordt verspreid via de nieuwsbrief en LinkedIn van Ondernemen in Limburg, bovendien kun je dit ook via je eigen kanalen delen.

Kortom dé presentator, dé studio en hét platform voor de creatie en verspreiding van onderscheidende inhoud.

Geef je bedrijf een gezicht, in je eigen studio-programma, en vertel jouw verhaal!

De mogelijkheden:

1. Bedrijfsportret in eigen huisstijl, dit pakket bestaat uit 2 video’s:

Een gepersonaliseerde video, met een interview over de topics die jij wil delen, van circa 10 minuten. Dit geheel onder leiding van presentator Sander Kleikers in Studio Radium in Maastricht. Met visuals en kleursamenstelling personaliseren we de studio voor jouw bedrijf. Daarnaast maken we een video in vlogstijl waarin de ondernemer zich in maximaal 1 minuut op een originele en creatieve manier voorstelt. Ook hier personaliseren we de video met jouw logo en zorgen we dat jouw onderneming maximaal in de spotlights staat.

Pakketprijs: vanaf € 1750,- ex. btw.

2. Limburgse Ondernemers Aan Tafel, dit pakket bestaat uit 3 video’s:

Naast de reeds bovengenoemde video’s maken we als extra aanvulling een video met 4 ondernemers aan tafel. We spreken circa 20 minuten over actualiteiten die spelen in het Limburgse bedrijfsleven die betrekking hebben op jou als ondernemer. Deze video wordt tevens gepubliceerd in de nieuwsbrief en LinkedIn van Ondernemen in Limburg en op de website van www.limburger.nl/ondernemen.

Pakketprijs: vanaf € 2500,- ex. btw.

Naast de bovenstaande pakketten, kunnen we ook een pakket op maat samenstellen met bijvoorbeeld opnames op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Stuur een mail naar Ondernemen@studioradium.live