Beleef & Geniet als VIP van de Amstel Gold Race

Zondag 16 april wordt de wielerklassieker Amstel Gold Race weer verreden. De toprenners rijden door het mooie Heuvelland. Voor bedrijven zijn er speciale VIP-arrangementen te koop. Met het ‘Beleef & Geniet arrangement kunt u een dag volop genieten met uw relaties in het speciale VIP-paviljoen aan de finish.

Aangeboden door Amstel Gold Race

Het paviljoen biedt u een onvergetelijke dag met de mogelijkheid om alle doorkomsten, de finishes, de huldigingen en het eerste interview met de kersverse winnaars live mee te maken. Uiteraard onder het genot van een uitgebreid assortiment aan hapjes en drankjes in het uiterst verzorgde culinair programma.

U kunt de heren en dameswedstrijd volgen op de verschillende schermen in het paviljoen en daarnaast heeft u vanaf het VIP-terras zicht op de finishlijn en kunt u alle doorkomsten en finishes van dichtbij meemaken. Dankzij deze locatie komt u als VIP-gast nergens dichter bij de finish, een unieke beleving! Uiteraard heeft u een gereserveerde parkeerplaats bij het VIP-paviljoen.

Het Amstel Gold Race VIP-paviljoen is het ideale dagje uit voor de wielerliefhebber maar is daarnaast ook de ideale netwerkomgeving aangezien diverse bedrijven uit het gehele land vertegenwoordigd zijn.

Bestel hier uw tickets