Jack uit Reutje en John uit Sint Odiliënberg beklimmen befaamde Alpenreus, opbrengst gaat naar KWF

John Smeets (links) en Jack Mestrom© eigen foto

Sint Odiliënberg / Reutje -

John Smeets uit Sint Odiliënberg en Jack Mestrom uit Reutje nemen op 1 juni als team Berg nao de Berg 2.0 deel aan het evenement Alpe d’HuZes. Bij dit evenement is het de bedoeling om de befaamde berg binnen vijftien uur maximaal zes keer te beklimmen.

Redactie

De sportieve heren zijn al hard aan het trainen om zo vaak mogelijk de top van de Alpenreus te bereiken. Daarnaast willen ze zo veel mogelijk geld ophalen voor KWF, het goede doel dat gekoppeld is aan Alpe d’HuZes.

Pubquiz

Zo hebben de sportieve heren al koffie en warme chocomel verkocht tijdens het kerstconcert van Fanfare Eendracht uit Maasbracht bij Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom. De pubquiz die ze samen met Le Carrefour Preuf en Proost op 3 maart hebben georganiseerd was binnen 24 uur volgeboekt en een groot succes.

Spinnen

Op korte termijn staan er nog diverse andere acties op het programma. Zo wordt er op 26 maart gespind voor het goede doel bij Il Fiore Herteheym. Oud-Montfortenaar en spinninginstructeur Harrie Dekkers verzorgt die dag belangeloos twee lessen. In april gaat het duo hangpotten aan de man brengen. Deze potten worden beschikbaar gesteld door Kwekerij Knippenberg-Eijkenboom in samenwerking met www.tophangpotten.nl. Van iedere verkochte pot gaat er 5 euro naar KWF. Tot slot zal Preuf en Proost half mei het ‘Berg nao de Berg Beer’ in het assortiment opnemen.

Kijk voor meer informatie over de acties, de motivaties van Jack en John en de donatiemogelijkheden op www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/bergnaodeberg20.